VIGTIG INFO VEDR. COVID-19

Hos Nellemann A/S tager vi situationen omkring Corona-virussen i Danmark meget alvorligt.

Vores bilhuse og værksteder holder åbent og vil stadig tilbyde den samme service i både salgsafdelingen og på værkstederne.

For vores medarbejdere og kunders tryghed tager vi alle forholdsregler og følger Regeringens og Sundhedsstyrelsens råd og daglige anbefalinger, så du til enhver tid kan føle dig tryg ved at aflevere eller afhente din bil hos os i forbindelse med værkstedsbesøg, og trygt kan besøge vores salgsafdelinger.

Hvis din bil skal på værksted, har du mulighed for at aflevere din bilnøgle i en af nøgleboksene, uden for vores værksteder. Du har også mulighed for at aflevere nøgler i indskrivningen – her vil vi sørge for at holde sikker afstand og undgå fysisk kontakt.

Du vil ligeledes have mulighed for at kunne afhente din bilnøgle igen – uden nogen form for fysisk kontakt – sammen med eventuel faktura og dokumentation for det udførte værkstedsarbejde.
Ønsker du at benytte denne løsning, bedes du kontakte dit lokale værksted.

Når vores teknikere kører din bil ind og ud af værkstedet, benytter de engangshandsker, så de ikke kommer i direkte kontakt med bilens dørhåndtag, rat eller gearstang.

Vær venligst opmærksom på, at vi har reduceret åbningstiderne på værkstedet i Roskilde, herunder skadeservice og reservedele til: mandag – fredag: 7.00 – 15.30. De øvrige værksteder holder stadigvæk åbent som normalt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte på telefon 86 28 28 22 eller info@nellemann.dk

Vores Værdier

Troværdighed

Kvalitet

Proaktivitet

Købmandskab

121 år med Nellemann

Historien om Nellemann tager sin begyndelse i år 1900, hvor Vilhelm Nellemann åbnede en cykelforretning i Randers. I 1904 solgte han sin første bil, og siden gik det slag i slag
Allerede i 1920’erne var virksomheden en betydningsfuld importør og forhandler. Dette førte til stiftelsen af DOMI A/S i 1946. Sidst i 1960’erne var DOMI den største importør i den danske bilbranche, og ikke mindst Morris Marina, Minor og Mini blev store salgssucceser. I 1976 solgte DOMI over 20.000 biler som den første egentlige importør i branchen.

Med over 121 år i den danske bilbranche har Nellemann både historie, der rækker langt tilbage i fortiden og visioner, der rækker langt ind i fremtiden.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her

Log in with your credentials

Forgot your details?