Privatlivs- og cookiepolitik

På nellemann.dk bruger vi cookies for at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Nedenfor kan du læse om de informationer, der bliver indsamlet, hvordan disse behandles, hvem der har adgang til oplysninger samt kontaktoplysninger til Nellemann.

1| GENERELLE VILKÅR Indsamlingen af oplysningerne på nellemann.dk sker i henhold til gældende lovgivning.

Ved brug af hjemmesiden accepterer du de følgende restriktioner og rettigheder uden forbehold. Med mindre det udtrykkeligt står skrevet, tilhører indholdet på dette websted inklusive, men ikke begrænset til, tekst og billeder Nellemann.

Ændringer af indholdet af denne hjemmeside er forbudt. Nellemann forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer, udstyr, priser samt anden information tilgængeligt på webstedet. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på nellemann.dk.

Vi tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at nellemann.dk ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. Nellemann garanterer dog ikke, at dette er tilfældet, og fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, der er modtaget fra hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra webstedet. Denne sides indhold ændrer på ingen måde de almindelige forretningsbetingelser ved handel med Nellemann.

2 | COPYRIGHT

Alle registrerede varemærker brugt eller henvist til på denne webside tilhører deres respektive ejere. Intet materiale fra dette websted må reproduceres på nogen måde uden skriftligt samtykke fra Nellemann. Information på webstedet og information tilsendt i form af elektroniske nyhedsbreve er gratis, med mindre andet udtrykkeligt står skrevet.

3 | ANSVARSFRASKRIVELSE Webstedet kan indeholde referencer og eller links til tredjemands websteder. Nellemann tager intet ansvar for indhold på disse websteder.

4 | FORBEHOLD FOR PRISER PÅ NELLEMANN.DK

Priser er vejledende og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for prisstigninger, afgifts- og skatteændringer samt trykfejl. Priser på personvogne er inkl. moms og på varevogne ekskl. moms.

5 | PERSONLIGE OPLYSNINGER

Alle personlige data, som indsamles under besøg på vores hjemmeside, behandles i overensstemmelse med de til enhver tid gældende lovkrav. Nellemann.dk kan indeholde links til andre sider, hvis indhold ikke er under vores kontrol, og Nellemann kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for indholdet på disse websteder.

Nellemann.dk indsamler personlige oplysninger, når du udfylder formularer vedrørende forespørgsler, tilmelder dig nyhedsbreve (som sendes ud via Mailchimp) og lignende, og sender dem elektronisk til Nellemann.

Nellemann bruger denne information af to grunde:

  • For at servicere dine forespørgsler bedst muligt.
  • For at kontakte dig vedrørende nye produkter og informationer fra Nellemann.

Retsgrundlaget for behandlingen af ovenstående personoplysninger er dit samtykke jf. persondataforordningens artikel 6 stk. 1 litra a. Oplysningerne gemmes, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Nellemann.dk behandler personlige oplysninger, som du selv afgiver ved køb af produkter for at opfylde en kontrakt mellem dig og Nellemann.

Retsgrundlaget for behandlingen af ovenstående personoplysninger er for opfyldelse af en kontrakt, som du selv er part i jf. persondataforordningen artikel 6 stk. 1 litra b. Oplysningerne gemmes så længe, du er kunde eller min. 5 år efter kontraktens ophør i henhold til bogføringsloven.

Oplysningerne behandles ikke på en måde, der er uforenelig med det oprindelige formål.

6 | OPBEVARING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personfølsomme oplysninger i trykt format opbevares aflåst, når de ikke er i brug. Adgang til oplysningerne (både elektroniske og fysiske) er begrænset til de personer i Nellemann, der har et sagligt behov for adgang til oplysningerne.

Når dokumenter (papirer, kartotekskort, sagsmapper mv.) med personfølsomme oplysninger smides ud, anvendes makulering eller anden foranstaltning, der forhindrer, at uvedkommende kan få adgang til oplysningerne. Hvis personfølsomme oplysninger sendes med e-mail via internettet, benyttes der kryptering.

7 | VIDEREGIVELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Nellemann sælger eller udlejer ikke dine personlige oplysninger til nogen. Nellemann sender kun dine personlige oplysninger til andre, når:

  • Vi har din fulde tilladelse til det.
  • Vi er nødsaget til at dele din information med andre for at give dig den ydelse, du har forespurgt.
  • Vi bliver det pålagt ved dom, sagsanlæg eller anden lovmæssig handling.
  • Hvis vi mener, at dine handlinger på vores websted krænker Nellemann rettigheder for brug af webstedet.

 

8 | BERIGTIGELSE, UDTRÆK OG SLETNING AF OPLYSNINGER

Du har til enhver tid ret til, at:

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger der registreres om dig.
  • Få berigtiget ukorrekte oplysninger om dig.
  • Få overflyttet dine registrerede oplysninger om dig til tredjepart.
  • Anmode om at få slettet dine oplysninger.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, skal du rette henvendelse til følgende e-mail: DPO@nellemann.dk, hvorefter Nellemann bekræfter sletningen.

9 | COOKIES

Når du besøger Nellemann, lagres der cookies på din computer. Dette er for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg, og derved give dig en bedre brugeroplevelse. Vi gør opmærksom på, at der ikke er personlige oplysninger gemt i vores cookies.

10 | SLETNING AF COOKIES

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies, kan disse blokeres. Du kan nemt slette alle eksisterende cookies, der er blevet installeret i en cookie mappe i din browser. Dette kan gøres under indstillinger i din internet browser.

11 | NYHEDSBREV

Nellemann sender nyhedsmails ud via ActiveCampaign. Såfremt du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra Nellemann længere, kan du til enhver tid afmelde via link i bunden af senest tilsendte nyhedsmail eller ved at rette henvendelse til DPO@nellemann.dk.

12 | LINKS

Det er ikke tilladt at etablere links til nellemann.dk på en sådan måde, at Nellemann fremtræder i det fremmede websteds frame. Det er ikke tilladt organiseret at oprette dybe links til nellemann.dk’s indhold uden forudgående aftale med Nellemann. Der må alene linkes til forsiden.

13 | KLAGE

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger indgives klagen, i henhold til persondataforordningen, til Datatilsynet.

14 | KONTAKT NELLEMANN

Nellemann A/S, Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J

CVR: 18 03 68 00 Telefon: 86282822 Mail: info@nellemann.dk

Praktisk information

Åbningstider

  • Man – fre: 08:00 – 17:00
  • Lør – Søn: 08:00 – 17:00

Adresse

  • Jens Juuls Vej 14,
  • 8260 Viby J

Telefon

  • (+45) 86 28 28 22

CVR

  • 18036800

Find din forhandler

Brug formularen herunder for at finde den nærmest forhandler

Radius:
Vælg mærke:

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vi overholder loven om cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk