Om Nellemann

Vi vil være en bilvirksomhed som
vores konkurrenter måler sig op imod.

Nellemann er en bilforretning ud over det sædvanlige. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række forskellige muligheder, og vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Vi lægger stor vægt på, at vore medarbejdere yder en god service.

Det er grundlaget for, at du som kunde kan komme igen hos os, og til stadighed kan være tryg og tilfreds.

Det er uanset om du ser efter ny eller brugt bil, om du har din bil til service eller om du blot mangler en reservedel, ekstraudstyr eller råd og vejledning om din bil.

At vi har kunnet være toneangivende i så mange år har sin begrundelse i, at virksomheden gennem årene har forstået at forny sig, når omstændighederne krævede det. Der skal nytænkning til og en konstant vilje til at lade sig forandre, hvis man vil præge udviklingen. Forbrugeren ønsker valgfrihed, og det skal være nemt at sammenligne bilmærker og fordele så overblikket bevares. Det er, efter vor mening, optimale kår for bilhandel.

Nellemann AS er en del af Nellemann Koncernen, der i dag beskæftiger ca. 250 medarbejdere med både inden- og udenlandske aktiviteter i nært beslægtede brancher, og med en omsætning på godt 2 mia. kr. Udover egne bilforretninger i Odense, Roskilde, Valby, København og Århus har koncernen også importen af koreanske Kia og engelske Aston Martin.

Vores Værdier

Troværdighed

Kvalitet

Proaktivitet

Købmandskab

121 år med Nellemann

Historien om Nellemann tager sin begyndelse i år 1900, hvor Vilhelm Nellemann åbnede en cykelforretning i Randers. I 1904 solgte han sin første bil, og siden gik det slag i slag
Allerede i 1920’erne var virksomheden en betydningsfuld importør og forhandler. Dette førte til stiftelsen af DOMI A/S i 1946. Sidst i 1960’erne var DOMI den største importør i den danske bilbranche, og ikke mindst Morris Marina, Minor og Mini blev store salgssucceser. I 1976 solgte DOMI over 20.000 biler som den første egentlige importør i branchen.

Med over 121 år i den danske bilbranche har Nellemann både historie, der rækker langt tilbage i fortiden og visioner, der rækker langt ind i fremtiden.

Log in with your credentials

Forgot your details?