1920x920Job

Brugt VW hos Nellemann PreOwned

Filter

filter icon

Find en brugt VW hos Nellemann PreOwned

Skal du udskifte din nuværende bil, og har du overvejet, om din næste brugte bil skal være en Volkswagen? Hos Nellemann PreOwned kan du finde masser af forskellige biler fra Volkswagen. Uanset om du vægter manuelt gear, automatgear, diesel eller el, kan du trygt regne med, at vi har brugte biler til ethvert kørselsbehov. Læs mere om Volkswagen her på siden, og find din næste brugte VW hos Nellemann PreOwned.

Udforsk klassiske modeller fra Volkswagen

Alle biler fra Volkswagen har gennem tiden været kendt for deres pålidelighed og fantastiske køreevne, og når du køber en model brugt, er der mange penge at spare. Hos Nellemann PreOwned kan du finde de mest populære VW-modeller på markedet, og hvem ved – måske bilen, du drømmer om, findes i vores udvalg.

 

Du finder ofte følgende populære VW-modeller hos os:

  • Volkswagen Golf
  • Volkswagen ID.3
  • Volkswagen ID.4
  • Volkswagen ID.5

 

Har vi ikke den Volkswagen, du søger, så kontakt os endelig alligevel, så vi kan skaffe din drømmebil hjem.
Hos Nellemann PreOwned kan du finde VW-modeller, der kan opfylde helt basale kørselsbehov i en travl hverdag. Du kan også finde modeller med alt fra nøglefri betjening til innovativ vognbaneassistent, hvis du har brug for, at din køreoplevelse skal være så tryg og let som muligt.

Skal du køre elektrisk? Gå på opdagelse i Volkswagens ID-serie

Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny Volkswagen og ønsker at køre elektrisk, har vi flere alternativer fra den populære ID-serie hos Nellemann PreOwned. I vores udvalg finder du blandt andet den populære hatchback, ID.3. Med en rækkevidde på op til 557 kilometer (WLTP), er ID.3 udrustet til både store og små kørselsbehov. Bagagerummet på 385 liter er ganske pænt og kan sagtens have en bunke kufferter liggende i sig til en bilferie.

 

Hvis du gerne vil opgradere til noget endnu større, er VW ID.4 det ideelle valg for dig. ID.4 er Volkswagens bud på en elektrisk SUV, og modellen har høstet mange roser af anmeldere og forbrugere verden over, og i 2021 vandt den endda World Car of the Year. Et bagagerum på hele 543 liter er førende for klassen, og med op til 517-kilometers rækkevidde (WLTP), er der ikke noget, ID.4 ikke kan klare.

 

Vi har brugte VW-modeller i hele landet

Hos Nellemann vil vi gerne gøre det så let for dig som muligt at finde din nye bil. Derfor er vi til stede i hele landet, så du altid har en forhandler i nærheden. Hos vores forhandlere kan du stille spørgsmål om alt fra finansiering til ekstraudstyr, og du kan selvfølgelig altid få en grundig gennemgang af din ønskede VW-model.

 

Du kan finde en Nellemann-forhandler i følgende byer:

  • Ishøj
  • Odense
  • Viby
  • Roskilde
  • Valby

 

Uanset hvor du besøger os, kan du forvente at blive mødt af et højt serviceniveau og en dyb faglighed, der er baseret på mange års erfaring i branchen. Kig forbi din nærmeste Nellemann-forhandler i dag, og lad os hjælpe dig med at finde din drømmebil.