1920x920_Front (1)

Brugt Kia hos Nellemann PreOwned

Filter

filter icon

Kias popularitet har været stigende gennem de seneste år. Det er en af danskernes foretrukne bilproducenter, og det er ikke uden grund. Kia leverer nemlig biler til alle kørselsbehov. Du kan finde bybiler, rummelige familiebiler og alt derimellem. Kia har i de seneste år løbet med flere anerkendte priser. Se sortimentet hos Nellemann, og find en brugt Kia til en fornuftig pris, der passer til dine præferencer.

Kia har noget til ethvert behov

Hos Nellemann PreOwned har vi et bredt udvalg af brugte Kia-modeller, og vi har det, du søger i vores omfattende sortiment. Fra den kompakte bybil Kia Picanto, der gør parkering i byen til en leg, til den rummelige og robuste Kia Sportage, der kan have hele familien med på tur.
I vores udvalg af Kia-biler finder du blandt andet elbiler og traditionelle fossildrevne biler, der er økonomiske i drift uden at gå på kompromis med ydeevne. Vi ved, at det at købe bil er en stor beslutning, og vi er her for at hjælpe dig med at finde den, der passer bedst til din dagligdag og dit budget, uanset om du skal have en bil, der skal rumme hele familien, eller en mindre, mere adræt bil til bykørsel.

Rummelige familiebiler:

  • Kia Sorento
  • Kia EV6
  • Kia Sportage
  • Kia EV9

Hvis det er en bil, der skal kunne rumme hele familien, er der flere muligheder hos Nellemann PreOwned. Du kan se nærmere på vores udvalg af brugte Kia-biler og finde biler med god plads i kabinen og bagagerummet. Blandt de mest oplagte er Kia Sportage og Kia Sorento. Bilerne kan trygt bruges til lange ture med hele familien. Hvis du foretrækker elektriske biler, har vi hos Nellemann PreOwned et udvalg af Kia EV6 til dig.

Alsidige by- og pendlerbiler:

  • Kia Picanto
  • Kia Ceed
  • Kia Xceed
Er du i stedet på udkig efter en bil, der først og fremmest skal kunne komme omkring i byen, er det oplagt at kigge på den populære Kia Picanto. Det er et populært valg for førstegangskøbere, og det er en god, pålidelig lille bil, der er let at finde en parkeringsplads til. Skal du bruge en bil, der har en rummelig kabine og som også kan komme omkring i byen, er Kia Xceed et godt valg.

 

Skal din Kia køre på el?

Overvejer du at gå over til elbil, eller er du allerede en garvet elbil-kører? Hos Nellemann PreOwned kan du finde Kia-elbiler til forskellige behov. Den populære Kia EV6, der i 2022 blev kåret til årets bil i Europa, er et godt valg som familiebil. Derudover er en brugt Kia Niro også et godt valg - og den kan vælges både som plug-in-hybrid og ren elbil.

 

Besøg din nærmeste forhandler

Hos Nellemann er vi altid tæt på, uanset hvor i landet du bor. Vores forhandlere er spredt over Danmark, så du kan også finde en nær dig. Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at prøvekøre en af vores biler, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan finde en Nellemann-forhandler i Ishøj, Odense, Viby J, Roskilde og Valby. Besøg din lokale forhandler i dag, og lad os hjælpe dig med at finde din næste bil.